Korenix Partnerleri

Tayland Bangkok’taki 2019 Korenix Partnerleri Konferansı başarıyla sonuçlandı. Konferans, 3 Haziran – 5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. 21 ülkeden Korenix partnerleri bu konferansa katıldı ve Korenix’in 15. yılını kutladı. Konferans sırasında, Korenix endüstriyel IoT, akıllı şehirler ve sanayiyi ve geleceği nasıl etkileyeceği gibi gelecekteki teknoloji trendlerinden de bahsetti.

Hoşgeldin partisi ve ödül töreninin ardından katılımcıların Endüstri 4.0, Akıllı Şehirler ve IIoT konuları üzerine konuştukları çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Korenix Partnerleri

Korenix PSM ve PM ekibi Korenix ürünleri ve stratejisi hakkında konuştu. Konuşma, Korenix’in yeni sloganına dayanarak “Nesneleri bağlamak, Geleceği bağlamak” üzerineydi ve üç konu sunuldu: Nesneleri bağlamak, geleceği bağlamak ve geleceği güvence altına almak. IIot bugün trend olmuş durumda ve birçok işletme sahibi fabrika otomasyonunu ve otomatik depolamayı kendi sistemlerine uyarlıyor. Korenix bir kablosuz ürünün güvenilirliğinin önemini biliyor ve buna yönelik kablosuz ürünleri ile çözümleri tanıttı. “Geleceği bağlamak” konusunda, Korenix’ in farklı dikey pazar odağını ve stratejisi anlatıldı. Son olarak, “Geleceği korumak” başlığı altında Korenix, siber güvenliğin ve ağ güvenliğinin iyileştirilmesi ve çözülmesinin önemine vurgu yaptı. Ayrıca Korenix partnerleri, Korenix’le yaptıkları çalışmalardan ve tecrübelerden bahsetti. Partnerlerin desteklerini, performanslarını ve on yıllık partnerliklerini takdir etmek için bir ödül töreni düzenlendi.

3 günlük konferans başarılı geçti. Korenix ekibi dünyanın her yerinden ortaklarıyla tanıştığına memnun ve minnettar. Bu etkinlikle Korenix ve ortakları gelecek teknolojisi hakkında yeni düşüncelerini ve bilgilerini paylaştı ve daha yakın bir ilişki kazandılar. Korenix, dünyanın dört bir yanından prestijli şirketlerle ortaklık geliştirmekten mutluluk duyuyor ve daha bağlı bir gelecek için birlikte çalışmaya devam etmeyi dört gözle bekliyor.

error: